Aanbod

image
De drugs demokoffer

Addiction Support biedt een breed scala aan mogelijkheden. Naast individuele behandeling, begeleiding en interventies kan Addiction Support familie interventies verzorgen.

Ook het verzorgen van voorlichting behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Hiertoe heeft Addiction Support een veelheid aan mogelijkheden. Van het sharen van een levensverhaal aan (V)MBO scholieren, het geven van drugs voorlichting tot het verzorgen van colleges op het HBO en WO onderwijs.

Ook op gebied van informatie kan Addiction Support u van dienst zijn. Psycho-educatie over de verslaving als chronisch biologische breinziekte, hoe werkt verslaving in de hersenen en welke behandel methodieken bestaan er. Dit kan helpend zijn voor bijvoorbeeld familie maar ook behandelaren in het werkveld. Te vaak is er nog veel onbegrip en tegenoverdracht ten opzichte van verslaafde cliënten.

Addiction Support heeft zoals u leest een breed aanbod aan mogelijkheden op het gebied van behandeling, begeleiding, informatie en preventie.

image
Drugsdemokoffer by buro Leefstijl

Ook heeft Addiction Support de mogelijkheid uitgebreide voorlichting te verzorgen aan de hand van de ‘drugsdemokoffer’. Een koffer gevuld met alle voorkomende middelen in Nederland, inclusief de gebruiks en verpakkingsmaterialen. Dit ingedeeld naar de drie catergoriën van de werkzame stoffen: oppeppend, verdovend en bewustzijnveranderd. Al jaren is het inzetten van de koffer een grootsucces op scholen maar ook zeker tijdens teamdagen van (Ggz)organisaties die te maken krijgen met cliënten met een verslavingsprobleem.